STAPKLAP? WAT IS DAT EIGENLIJK?


Als alles je overweldigt en je - op privé of/en professioneel vlak - geen uitweg meer ziet,
is het tijd om even stil te staan en samen een oplossing te vinden.   

Surf gerust even verder op mijn website om te kijken hoe ik jou kan helpen.

Verliesverwerking, omgaan met HSP, verdergaan na Burn-Out, ...  


Ik sla graag samen met jou een nieuwe weg in.   (Aangenaam! Wie ben ik? )


De natuur, en ademen in de natuur, spelen een belangrijke rol in het traject dat we samen uitwerken.  Wandelen heeft vele voordelen voor het mentale welzijn - studies hebben dat eerder al bewezen.  De mooie regio Bonheiden-Mechelen biedt hiervoor het perfecte decor. 


Aarzel zeker niet om contact op te nemen als je vragen hebt of concrete informatie wil krijgen.  Zowieso start elk traject met een kennismaking.  Een intakegesprek / intakewandeling om even te kijken wat je noden en verwachtingen zijn.  


Jij bent de chauffeur van jouw "levensauto" en van dit traject. Jij bepaalt waar we het over hebben en waar we op inzoomen. Uiteraard zoeken we samen naar antwoorden op je vragen en voel ik in onze gesprekken wel aan waar de valkuilen in de weg zitten.  Vaak heb je de sleutel zelf al in handen, en is het een kwestie van de juiste schuifjes te  openen.  Via therapie/coaching creëren we ruimte om die oplossingen te laten groeien.  Jouw engagement ten opzichte van jezelf en jouw proces via dit samenwerkingstraject staat centraal.


De duur en de frequentie van de therapie/coaching is afhankelijk van jouw behoeften. Op regelmatige basis zullen we ook tijd maken om te evalueren en afspraken te maken voor het mogelijke vervolg.


Tarieven


  • Kennismakingsgesprek / Intake (30min) : gratis (eenmalig uiteraard) (kan ook online)
  • Individuele begeleiding (60min) : € 55


Ken je dat... ‘Het loopt lekker’, ‘We gaan vooruit’, of ‘We komen ergens’ ... Samen 'Stappen zetten', 'doorgaan' of 'verder komen' ... geen toeval toch?  Mijn contactgegevens kan je hieronder terugvinden.  Aarzel niet te lang, zet nu de stap.


De combinatie van coaching en wandelen - dat is dé sleutel van StapKlap! 

Volg me zeker even op Instagram! 

https://www.instagram.com/stapklap 

Uiteraard kan ik je ook ontvangen in de praktijkruimte

bij Health&Physio te Mechelen, wandelen kan,

maar is geen must.   Ik pas me graag aan aan jouw voorkeur!

Geef even aan wat voor jou het beste lijkt, en dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

! Belangrijk ! Om mij te contacteren heb je geen doorverwijzing nodig van een arts. Met andere woorden: StapKlap is rechtstreeks toegankelijke hulp. Doordat er geen doorverwijzing nodig is, is er geen terugbetaling of tussenkomst in de kosten door het ziekenfonds.

Ben je verhinderd en kan de afspraak niet doorgaan? Dit kan gebeuren, graag minimaal 24 uur van tevoren afmelden. Indien ik geen seintje ontvang, wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.


Tot gauw,

Nathalie